Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Standardna cijena najma automobila

Ispis

Cjenik NOVA Rent a car Split vrijedi za online rezervacije minimalno 24 sata ranije. Prikazani cjenik je važeći za trenutni period dok za godišnje cijene rent a car usluga Vas molimo da koristite našu rezervacijsku formu.

Cijena najma je bazirana na 24 h i uključuje: dnevni najam vozila, neograničenu kilometražu za najmove duže od 2 dana (do mjesecnog maksimuma), standardni paket osiguranja (Basic, TP, CDW), dodatnog vozača, asistenciju 24/7, prelazak granice (postoje ograničenja), PDV 25%. 

* Max kilometraža za najam od 1-2 dana je 500 km po danu, eventualni viška kilometri se naplaćuju po 1kn/km

* U periodu 15/11 - 15/04 u kontinentalnim lokacijama su zimske gume obavezne i naplaćuju se po važećem cijeniku ( 3.00 eur/dan)

U cijenu NIJE uključen SUPER CDW neobavezno osiguranje, WUG (osiguranje guma, stakala i podvozja), kao ni eventualni dodaci; GPS, zimske gume, dječja sjedala..

Kao što znate cijene najma nisu iste tokom cijele godine bazirane su poput ostalih cijena u turizmu (aviokarte, smjestaj i sl.) i ovise o visokoj/niskoj sezoni,potražnji i slično. Navedena cijene je trenutna, odnosi se na dnevnu ponudu, tako da cijena koju dobijete kroz booking formu je točna za period u kojem želite rezervirati.
Kod preuzimanja plaćanje se obavlja u domaćoj valuti. Prikazani iznos u EUR je okviran i temelji se na današnjem valutnom tečaju tvrtke.
Kod rezervacije prikazana vozila služe kao primjer, iako su najčešća u našoj floti za određenu grupu, stoga napominjemo da se rezervira isključivo grupa(klasa) vozila ne model.

Nadamo se da će naša usluga i povoljne cijene biti razlog za odabir NOVA RENT A CAR-a 

cos nova supp