Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Vrijednosti

Ispis

Vrijednosti

Vrijednosti su važan stup našeg uspjeha. One definiraju što je važno i na koji način se ponašamo i surađujemo s našim eksternim i internim javnostima u okruženju u kojem radimo. Pod javnostima podrazumijevamo naše domaće i strane goste, ugovorne partnere, djelatnike i klijente kao i ostale zainteresirane. Ostvariti uspjeh je moguće samo u okruženju gdje se svaki djelatnik ponaša kao dio tima i usmjerava svoj rad i djelovanje prema vrijednostima i tako daje nezamjenjivi doprinos dugoročnom uspjehu poduzeća.

Integritet

Inzistiramo na otvorenom, iskrenom i poštenom odnos s našim klijentima, jedni prema drugima i poslovnim partnerima. Vjerujemo da je ovo jedini način uspješnog  poslovanja.

Uprava

Mi stalno će nastojati 'učiniti pravu stvar' u pružanju potpore našim klijentima, suradnicima i svim našim dionicima. Mi ćemo biti primjer i postaviti  standarde visoko za druge da ih slijede.

Djelatnici

Mi poštujemo naše zaposlenike i cijenimo njihov doprinos, vjerujemo u timski rad, jer samo kao tim možemo pružiti izuzetnu uslugu našim klijentima.  Stjecanje novih kompetencija osobna je odgovornost i obveza svakog od nas, a kreativnost, otvorenost za nova znanja, prijedloge i iskustva, kao i sposobnost produkcije novih ideja, posebno cijenimo i valoriziramo.

Klijenti

Mi cijenimo naše klijente i poslovne partnere. Usmjerenost prema partnerima i klijentima uključuje razvijanje njihovog povjerenja, što postižemo proaktivnim pristupom radu, predviđanjem njihovih potreba i usluga  koje im pružamo prije no što ih i zatraže od nas. Kako bismo mogli to ispuniti, kontinuirano pratimo tržišna zbivanja te aktivno pristupamo našim klijentima težeći k tome da NOVA Rent a Car bude njihov prvi izbor u Hrvatskoj.

Poduzetnički  duh

Za poduzetnički duh nužna ja proaktivnost. Biti proaktivan podrazumijeva poduzetnost i inicijativu, kao i spremnost preuzimanja rizika. Nužno je razmišljati uvijek nekoliko koraka unaprijed kako bismo predvidjeli potrebe naših rent a car klijenata i na njih unaprijed reagirali. Od nas se očekuje proaktivan odnos prema radu i samoinicijativnost u rješavanju zadataka te osobito pravovremenost u izvedbi. Nastojimo biti najbolji kako bi stekli i zadržali poziciju jedne od vodećih rent a car agencija u Hrvatskoj.

 

                                  Mission  vision  values  objective

 

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950