Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Najbolji rent a car u regiji

Ispis

S ponosom objavljujemo rezultate ankete  o  rent a car agencijama koju su proveli studenti Sveučilišta u Splitu. Rezultati su utemeljeni na reprezentativnom uzoru od 1,001 odrasle osobe koji su posjetili aerodrom Split i unajmile auto. Anketa se provodila u periodu od 01.08.- 14.08.2010.godine.

Prema tim rezultatima NOVA rent a car Split proglašena je Najboljom domaćom regionalnom rent a car agencijom za 2010. u konkurenciji od gotovo 20 kandidata. Prvo mjesto im je pripalo prema ocjenama o dostupnosti, lokaciji, kvaliteti usluge kao i samom odnosu prema klijentima. Za svaku od tih karakteristika anketirani su trebali ocijeniti svog kandidata sa ocjenom od 1 do 5, gdje „5“

predstavlja najbolju ocjenu. NOVA rent a car Split je po tim ocjenama zauzela prvo mjesto sa prosjekom od 91%.

Prema anketi NOVA rent a car među hrvatskim tvrtkama pruža najbolju ukupnu uslugu. Ovo priznanje je samo potvrda misije NOVA rent a car da omogući svojim korisnicima kvalitetni proizvod i vrhunsku uslugu u svim svojim uredima i podružnicama u Hrvatskoj. NOVA rent a car u Hrvatskoj je već prepoznata kao jedna od vodećih tvrtki za najam automobila, prema standardima o kvaliteti, servisu i zadovoljstvu klijenata. Djelatnici NOVA rent a car-a ponašaju se prema  visokim standardima za uslugu i rezultat toga je brzorasteća nacionalna rent a car kompanija prepoznata po posebno pristupačnim cijenama i brizi za klijente.

Komentirajući dobiveno priznanje NOVA rent a car marketing i PR direktor izjavio je:

 „Ovo priznanje nam je potvrda kvalitete našeg dosadašnjeg rada i poticaj da se nastavimojoš više  truditi kako bi omogućili što bolju uslugu našim korisnicima. U ovim teškim ekonomskim vremenima ponosni smo na činjenicu da nas je naš pristup ovom poslu, odnosima s kupcima, fleksibilnost i sama usluga doveli do ovog rezultata. Isto tako priznanje samo potvrđuje česta pisma zahvale klijenata koji su u potpunosti zadovoljni  korištenjem NOVA rent a car-a.

Držim da naši stalni napori na tržištu, ulaganje u usavršavanje djelatnika kao i ispunjavanje potreba klijenata i  u svemu ne zaboravljajući na društveno odgovorno ponašanje s razlogom nas ističe u masi sličnih kompanija. Hvala Vam još jednom što ste naši klijenti.“

Check prices

BOOKNOW

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950