Error:
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Poslovna vizija

Ispis

Misija

Naša misija je pružanje usluge dugoročnog i kratkoročnog najma automobila klijentima u Hrvatskoj i pri tome biti iznad njihovih očekivanja u pružanju usluge, kvalitete i vrijednosti za novac. 

Lojalnost naših klijenata dobivamo pružajući im uvijek vrijednosti više i na pošten i iskren način ostvarujući  najbolju moguću uslugu koja ostavlja ugodan poslovni doživljaj.

Stvaramo prijateljski odnos s djelatnicima i klijentima i uvijek imamo na umu pružanje najbolje korisničke podrške.

Težimo uključivanju u rad lokalne zajednice i ostalih ciljanih javnosti koje nas okružuju, potičemo raznolikost i doprinosimo napretku programa koji su od zajedničkog društvenog interesa.

Iako je naš cilj biti najbolji, ne nužno najveći ili najprofitabilniji, naše svakodnevno nastojanje u pružanju vrhunske usluge u suradnji sa motiviranim zaposlenicima dugoročno će donijeti rast i profitabilnost.

Vizija

Naša vizija je biti najbolja i najpoželjnija tvrtka za najam automobila na hrvatskom tržištu, te ponuditi uslugu iznad želja i očekivanja naših klijenata.

Visokom motivacijom u poticajnoj i učinkovitoj organizacijskoj kulturi želimo pomoći našim klijentima da dobiju bolju vrijednost za uloženo kao kupac, te tako steći konkurentsku prednost i povećat profitabilnost i produktivnost  koja je na kraju vidljiva razlika u odnosu na druge.

Vrijednosti

Vrijednosti su važan stup našeg uspjeha. One definiraju što je važno i na koji način se ponašamo i surađujemo s našim eksternim i internim javnostima u okruženju u kojem radimo. Pod javnostima podrazumijevamo naše domaće i strane goste, ugovorne partnere, djelatnike i klijente kao i ostale zainteresirane. Ostvariti uspjeh je moguće samo u okruženju gdje se svaki djelatnik ponaša kao dio tima i usmjerava svoj rad i djelovanje prema vrijednostima i tako daje nezamjenjivi doprinos dugoročnom uspjehu poduzeća.

Integritet

Inzistiramo na otvorenom, iskrenom i poštenom odnos s našim klijentima, jedni prema drugima i poslovnim partnerima. Vjerujemo da je ovo jedini način uspješnog  poslovanja.

Uprava

Mi stalno će nastojati 'učiniti pravu stvar' u pružanju potpore našim klijentima, suradnicima i svim našim dionicima. Mi ćemo biti primjer i postaviti  standarde visoko za druge da ih slijede.

Djelatnici

Mi poštujemo naše zaposlenike i cijenimo njihov doprinos. Mi vjerujemo u timski rad, jer samo kao tim možemo pružiti  izuzetnu uslugu našim klijentima.  Stjecanje novih kompetencija osobna je odgovornost i obveza svakog od nas, a kreativnost, otvorenost za nova znanja, prijedloge i iskustva, kao i sposobnost produkcije novih ideja, posebno cijenimo i valoriziramo.

Klijenti

Mi cijenimo naše klijente i poslovne partnere. Usmjerenost prema partnerima i klijentima uključuje razvijanje njihovog povjerenja, što postižemo proaktivnim pristupom radu, predviđanjem njihovih potreba i usluga  koje im pružamo prije no što ih i zatraže od nas. Kako bismo mogli to ispuniti, kontinuirano pratimo tržišna zbivanja te aktivno pristupamo našim klijentima težeći k tome da NOVA Rent a Car Split bude njihov prvi izbor u Hrvatskoj.

Poduzetnički  duh

Za poduzetnički duh nužna ja proaktivnost. Biti proaktivan podrazumijeva poduzetnost i inicijativu, kao i spremnost preuzimanja rizika. Nužno je razmišljati uvijek nekoliko koraka unaprijed kako bismo predvidjeli potrebe naših rent a car klijenata i na njih unaprijed reagirali. Od nas se očekuje proaktivan odnos prema radu i samoinicijativnost u rješavanju zadataka te osobito pravovremenost u izvedbi. Nastojimo biti najbolji kako bi stekli i zadržali poziciju jedne od vodećih rent a car agencija u Hrvatskoj.

Ciljevi

Naša tvrtka je usmjerena na klijenta, slušamo naše klijente pružamo im vrhunsku uslugu koja prelazi  njihova očekivanje. Tako stičemo njihovo povjerenje i poštovanje.

Vjerujemo u timski rad, razvijamo suradnju i profesionalnost ulaganjem u naše zaposlenike, tehnologiju , kvalitetu rada kroz kontinuirano učenje i usavršavanje.

Vjerujemo u originalnost i inovacije, tvrtku NOVA Rent a Car Split smo počeli graditi ne tako davno, i postali smo ovo što smo danas zahvaljujući i našoj znatiželji, entuzijazmu, stvaralačkom nemiru i prihvaćanju novih ideja. Danase tako potičemo i naše djelatnike da budu inovativni i snalažljivi.

Mi cijenimo svoju ulogu u zajednici, gdje prepoznajemo društveno odgovorno ponašanje i prilike da doprinesemo dodatnu vrijednost društvu i  i tako ostvarimo značajan rezultat.

Nastojimo ostvariti  globalnu reputaciju kreiranjem  učinkovite i kvalitetne korporativne prepoznatljivosti.

cos nova supp

Partner program

Postanite i Vi jedan od naših uspješnih partnera, suradnjom sa NOVA rent a car ostvarujete dodatnu vrijednost svom poslovanju. Više..

Rezervacijski centar


ema   


Tel:        +385 21 203 380

Fax:       +385 21 883 035
Mob:      +385 98 9836950